Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

All Our Courses

Α2 ( 2ος χρόνος )

Α2 ( 2ος χρόνος )

Εγγραφές ανοικτές

Οι μαθητές αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους και προχωρούν σε λίγο πιο σύνθετη γραμματική. Έχουν πλέον τη δυνατότητα να εκφράζονται με μεγαλύτερη άνεση σε καθημερινές καταστάσεις.

Πληροφορίες για το τμήμα (3 Ενότητες)

  • 1. Προφορικός και γραπτός λόγος
    δυνατότητα επικοινωνίας όχι μόνο σε καθημερινές αλλά και σε λίγο πιο εξειδικευμένες καταστάσεις (π.χ διάλογοι σχετικοί με σπουδές, πολιτική, περιβάλλον, τεχνολογία κ.ά).
  • 2. Γραμματική
    Ολοκλήρωση της ισπανικής γραμματικής (π.χ οριστική και υποτακτική όλων των χρόνων, σχηματισμός παράγωγων λέξεων, δευτερεύουσες προτάσεις, υποθετικοί λόγοι κ.ά).
  • 3. Λεξιλόγιο
    Πιο εξελιγμένο λεξιλόγιο, χωρισμένο σε θεματικές ενότητες, ώστε να είναι κανείς ικανός να ανταπεξέλθει σε καθημερινές και όχι μόνο καταστάσεις και να κατανοήσει πλήρως ισπανόφωνους ομιλητές. Επαφή με ιδιωματισμούς της ισπανικής γλώσσας σε όλες τις ισπανόφωνες χώρες.

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click