Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

All Our Courses

Happy Mickies (A’ junior)

Happy Mickies (A’ junior)

Εγγραφές ανοικτές

Σ' αυτή την ηλικία, τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά εύκολα και αποκτούν γερές βάσεις. Ο τρόπος διδασκαλίας µας βασίζεται σε ευχάριστες και δημιουργικές επικοινωνιακές δραστηριότητες που διευκολύνουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Βιωματικές δραστηριότητες προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας με σκοπό τη γνωριμία των μικρών μαθητών με την αγγλική γλώσσα, με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί στη διδασκαλία της τρυφερής αυτής ηλικίας φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με τη γλώσσα, τον πολιτισμό, την καθημερινότητα στα αγγλικά και στοχεύουν στην εμπέδωση γνώσεων μέσω ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης ακουστικών – προφορικών και ψυχοκινητικών δεξιοτήτων που ενθουσιάζουν τα παιδιά!

 

Υπεύθυνος Καθηγητής /Καθηγήτρια (2 Καθηγητές /Καθηγήτριες)

Ευτυχία Βαϊμάκη

English Language Teacher

Νώντας Λάμπρης

English Language Teacher

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click