Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Αγγλικής Γλώσσας Για Ενήλικες

01
Τα Αγγλικά αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γνώση τους θεωρείται άτυπα υποχρεωτική και πολλές φορές συναντάμε περισσότερες αγγλικές λέξεις από ότι φανταζόμαστε. Βρίσκονται παντού και η χρήση τους έχει γίνει πλέον μία ασυναίσθητη συνήθεια. Αυτό όμως δεν αρκεί για τη σωστή εκμάθηση της γλώσσας. Μιας και στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη», πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα χρόνος να μάθει κανείς κάτι νέο, ανεξάρτητα από την ηλικία, έχουμε δημιουργήσει ειδικό πρόγραμμα Αγγλικών για ενήλικες.
Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι φροντίζει να φτάσει τους σπουδαστές εκεί που επιθυμούν ανάλογα με τους στόχους τους. Προσφέροντας πολλές επιλογές αναφορικά με τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το απαιτητικό και γεμάτο πρόγραμμα του κάθε ενήλικα. Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνουμε τη διδασκαλία όσο γίνεται πιο ευχάριστη και εποικοδομητική με το κατάλληλο για την ηλικία υλικό. Η χρήση νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία των καθηγητών μας, βοηθούν να ξεπεραστούν ακόμα και οι ενδεχόμενες λανθασμένες μαθησιακές εμπειρίες του παρελθόντος (false beginners) δίνοντας τα εφόδια για την εξέλιξη της γλώσσας και σε πιο προχωρημένα επίπεδα.
Τα μαθήματα ενηλίκων είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε τμήματος αλλά και του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.
02

Το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη" ξεχωρίζει με το πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για φοιτητές και ενήλικες. Επιδίωξή μας είναι η οργάνωση ευέλικτων προγραμμάτων που να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και να σέβονται τους χρονικούς περιορισμούς του προγράμματος ενός ενήλικα. Επιπλέον, παρέχουμε ειδικά προγράμματα προετοιμασίας για φοιτητές και σπουδαστές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας μέσω του προγράμματος Erasmus, δίνοντας την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται.

03

ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Επίσης, δίνεται βάση στην εκμάθηση συγκεκριμένης ορολογίας στα αγγλικά, όπως οικονομικά, νομικά, ναυτιλιακά κ.ά , αναγνωρίζοντας τις αυξημένες επαγγελματικές ανάγκες των σπουδαστών μας.

Εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ

Η Διεύθυνσή μας

Τραυλαντώνη 18 (5η στάση Ζωγράφου),
Αθήνα, ΤΚ 157 71, ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο & E-mail

(+30) 210 7777619
info@mousouri.gr

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click