Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Πτυχία Αγγλικής Γλώσσας

image

Πτυχία Αγγλικής Γλώσσας

Η καινούρια Ευρώπη, το γεγονός ότι τα Αγγλικά είναι η γλώσσα του εμπορίου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ότι τα Αγγλικά θεωρούνται προαπαιτούμενη γλώσσα για κάθε είδους δουλειά αλλά και για μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους τομείς καθώς και το μέσον επικοινωνίας εκατομμυρίων ανθρώπων στις καθημερινές και επιχειρησιακές τους συναλλαγές την καθιστούν πρώτη στις προτιμήσεις των σπουδαστών και εργαζομένων. Περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν την Αγγλική ως μητρική γλώσσα , ενώ ακόμα 300 εκατομμύρια άνθρωποι τη μιλούν ως δεύτερη γλώσσα. Είναι η επίσημη ή ημιεπίσημη γλώσσα σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου. Διεθνείς Οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή , καθώς και συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συνεδριάζουν ή χρησιμοποιούν τα Αγγλικά ως κύριο επικοινωνιακό μέσον.

Στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη» κύριο μέλημά μας είναι η επαφή και η κατανόηση της ξένης γλώσσας σε βάθος, καταλήγοντας στην απόκτηση πιστοποιήσεων γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό που πλέον μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους, είναι το γεγονός ότι οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας ξεκινούν από τα πολύ μικρά επίπεδα και καταλήγουν στα ανώτερα, πάντα σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Πτυχία επιπέδου Α1

Επίπεδο Α1: Ως βασικός χρήστης της γλώσσας, μπορεί να κατανοήσει και να χρησιμοποιήσει καθημερινές εκφράσεις που του είναι οικείες και πολύ βασικές φράσεις που έχουν στόχο την ικανοποίηση συγκεκριμένων αναγκών. Μπορεί να συστηθεί και να συστήσει άλλους και μπορεί να ρωτήσει και να απαντήσει ερωτήσεις που αφορούν προσωπικά στοιχεία, τα άτομα που γνωρίζει και τα πράγματα που κατέχει. Μπορεί να συνδιαλλαγεί με απλό τρόπο υπό την προϋπόθεση ότι ο συνομιλητής του μιλάει αργά και καθαρά και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει.

  • IESOL and ISESOL Preliminary (LanguageCert)
  • ΚπΓ (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας)
Πτυχία επιπέδου Α2
Πτυχία επιπέδου Β1
Πτυχία επιπέδου Β2
Πτυχία επιπέδου C1
Πτυχία επιπέδου C2
Πτυχίο IELTS
Πτυχίο TOEIC

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click