Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Γαλλικής Γλώσσας Για Ενήλικες

Γαλλικά για ενήλικες
01

Το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη» προσφέρει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών αποκλειστικά για ενήλικες. Από τα πρώτα στάδια εκμάθησης, οι σπουδαστές έρχονται άμεσα σε επαφή με τη σωστή χρήση της γλώσσας με επεξηγήσεις στα Γαλλικά και στα Ελληνικά, ενώ σε πιο προχωρημένο στάδιο η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά στα Γαλλικά, βοηθώντας έτσι τους μαθητές να αναπτύξουν την ακουστική αλλά και την προφορική τους δεξιότητα.

Κάθε χρόνο προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για τα διπλώματα Γαλλικών Delf, Dalf και Sorbonne, καθώς και των κρατικών πιστοποιητικών γλωσσομάθειας (KPG) όλων των επιπέδων με σταθερή επιτυχία. Εκτός όμως από την απόκτηση πτυχίων, στόχος μας είναι οι σπουδαστές να κατέχουν τη γαλλική γλώσσα και να τη μάθουν σε βάθος. Για το λόγο αυτό, τους φέρνουμε και σε ουσιαστική επαφή με την γαλλική κουλτούρα και πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα άλλων γαλλόφωνων χωρών. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, μέσα από το πρόγραμμα σπουδών μας, τις διαφορετικές πτυχές της Γαλλίας αλλά και των υπόλοιπων γαλλόφωνων λαών.

Τα μαθήματα ενηλίκων είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε τμήματος αλλά και του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

02

ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Επιπρόσθετα, παρέχονται μαθήματα που στοχεύουν στην εκμάθηση συγκεκριμένης ορολογίας όπως ψυχολογία, ναυτιλιακά, οικονομικά και οινολογία, ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις εργασιακές και επικοινωνιακές απαιτήσεις των σπουδαστών μας.

Εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ

Η Διεύθυνσή μας

Τραυλαντώνη 18 (5η στάση Ζωγράφου),
Αθήνα, ΤΚ 157 71, ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο & E-mail

(+30) 210 7777619
info@mousouri.gr

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click