Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Πτυχία Γαλλικής Γλώσσας

image

Τα διπλώματα Γαλλικών που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα, τη Γαλλία και διεθνώς, χωρίζονται σε τρία γενικά επίπεδα: το βασικό επίπεδο (A1-Α2) που προσφέρει τη δυνατότητα χειρισμού της γλώσσας σε βασικό-καθημερινό επίπεδο, το μεσαίο επίπεδο (B1-B2) που αναφέρεται στις κοινωνικές συναλλαγές και προσφέρει μία αυξημένη ικανότητα έκφρασης στα Γαλλικά και το προχωρημένο (C1-C2) που αποτελεί διαβατήριο για πανεπιστημιακές σπουδές.

Κάθε σπουδαστής που κατέχει το επίπεδο Β2, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ή και τις επαγγελματικές του ανάγκες, μπορεί να επιλέξει να ακολουθήσει την προετοιμασία για την απόκτηση διπλώματος DALF ή Sorbonne. Ο παρακάτω πίνακας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τα διπλώματα που προσφέρονται στη γαλλική γλώσσα από διάφορους φορείς καθώς και τη διαβάθμισή τους με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες.

Στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη» κύριο μέλημά μας είναι η επαφή και η κατανόηση της ξένης γλώσσας σε βάθος, καταλήγοντας στην απόκτηση πιστοποιήσεων γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό που πλέον μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους, είναι το γεγονός ότι οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας ξεκινούν από τα πολύ μικρά επίπεδα και καταλήγουν στα ανώτερα, πάντα σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


DELF PRIM A1

Πιστοποιεί τις στοιχειώδης γνώσεις της γαλλικής γλώσσας οι οποίες καθιστούν δυνατή την απλή επικοινωνία σε οικείες και καθημερινές καταστάσεις. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-12 χρονών.

DELF PRIM A2
DELF A1
DELF A2
DELF B1
DELF B2
DΑLF Επίπεδο C1
DΑLF Επίπεδο C2
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ | SORBONNE B1 & SORBONNE B2
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ | SORBONNE C1
ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ | SORBONNE C2
ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ | SORBONNE C2++

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click