Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Γερμανικής Γλώσσας Για Ενήλικες

Γερμανικά για ενήλικες
01

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη πολλών πλέον ενηλίκων να γνωρίσουν τη γερμανική γλώσσα κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς, Το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη» προσφέρει ένα απόλυτα οργανωμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών αποκλειστικά για ενήλικες, καλύπτοντας τόσο τις εργασιακές όσο και τις επικοινωνιακές ανάγκες του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.  Η ουσιαστική καθοδήγηση του έμπειρου διδακτικού προσωπικού σε συνδυασμό με  τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας βοηθούν τους σπουδαστές μας να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στη γερμανική γλώσσα, κι έτσι τα μαθήματα γερμανικών γίνονται μια ευχάριστη εμπειρία.

Η δοκιμασμένη μεθοδολογία μας στην κατανόηση γραπτών και ακουστικών κειμένων, στη γραπτή και την προφορική έκφραση, οδηγεί στις επιτυχείς συμμετοχές των σπουδαστών μας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας για την απόκτηση ενός ή περισσοτέρων διπλωμάτων Γερμανικών, καθώς και στην επαφή με τη γερμανική κουλτούρα και πολιτισμό.

Άλλωστε, τα γερμανικά είναι η επίσημη γλώσσα της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας και της Βόρειας Ιταλίας.  Είναι η μητρική γλώσσα της πλειοψηφίας των Ευρωπαίων πολιτών καθώς πάνω από 100 εκατ. μιλούν, γράφουν και σκέφτονται στα γερμανικά, ενώ 80 εκατομμύρια την μιλούν ως ξένη γλώσσα.

Επίσης, η ελληνική και η γερμανική είναι δύο γλώσσες άρρηκτα συνδεδεμένες, καθώς παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες όχι μόνο στο λεξιλόγιο, αλλά στην γραμματική και την σύνταξη. Γι' αυτό το λόγο η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας είναι πιο οικεία για τον Έλληνα μαθητή.

Τα μαθήματα ενηλίκων είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε τμήματος αλλά και του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

Εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ

Η Διεύθυνσή μας

Τραυλαντώνη 18 (5η στάση Ζωγράφου),
Αθήνα, ΤΚ 157 71, ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο & E-mail

(+30) 210 7777619
info@mousouri.gr

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click