Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Πτυχία Γερμανικής Γλώσσας

Γερμανικά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη

Τα διπλώματα Γερμανικών χωρίζονται σε τρία γενικά επίπεδα: αρχικό επίπεδο (Α1-Α2),  μεσαίο επίπεδο (Β1-Β2) και υψηλό επίπεδο (C1-C2). Ο παρακάτω πίνακας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τα διπλώματα που προσφέρονται στη γερμανική γλώσσα από το Ινστιτούτο Goethe καθώς και τη διαβάθμισή τους με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (2001).

Στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη» κύριο μέλημά μας είναι η επαφή και η κατανόηση της ξένης γλώσσας σε βάθος, καταλήγοντας στην απόκτηση πιστοποιήσεων γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό που πλέον μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους, είναι το γεγονός ότι οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας ξεκινούν από τα πολύ μικρά επίπεδα και καταλήγουν στα ανώτερα, πάντα σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Πτυχίο επιπέδου Β1

Πρόκειται για το πρώτο βασικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της γερμανικής γλώσσας. Πιστοποιεί τη βασική γνώση του σπουδαστή ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει σε καθημερινές καταστάσεις σε οποιαδήποτε γερμανόφωνη χώρα, καθώς και να κατανοήσει διάφορα κείμενα με πληροφορίες για απλά θέματα.

  • GOETHE Institut B1
  • OCB B1
  • Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (B1)
Πτυχίο επιπέδου Β2
Πτυχίο επιπέδου C1
Test Daf
BULATS

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click