Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Τμήματα Ενηλίκων

Τμήματα Ισπανικής Γλώσσας Για Ενήλικες

Ισπανικά για ενήλικες
01

Στη χώρα μας για κάποιο λόγο τα Ισπανικά κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φοιτητών. Ίσως είναι το χαλαρό κλίμα που αποπνέει, ως άλλη μια κλασική μεσογειακή χώρα, ίσως να είναι και ο πιο εναλλακτικός αέρας της. Σίγουρα πάντως, η ισπανική γλώσσα είναι μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες διεθνώς, καθώς είναι η επίσημη γλώσσα 21 χωρών (Ισπανία και χώρες της Λατινικής Αμερικής) ενώ μάλιστα καταγράφονται 14 εκατομμύρια σπουδαστές σε 90 χώρες στις οποίες δεν αποτελεί την επίσημη γλώσσα. Είναι μια γλώσσα προσιτή σε κάθε Έλληνα σπουδαστή κυρίως λόγω της προφοράς της και της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης στη μουσική και τη λογοτεχνία, που την καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική στους νέους.

02

Το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη" ξεχωρίζει με το πρόγραμμα εκμάθησης Ισπανικών που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για φοιτητές και ενήλικες. Επιδίωξή μας είναι η οργάνωση ευέλικτων προγραμμάτων που να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και να σέβονται τους χρονικούς περιορισμούς του προγράμματος ενός ενήλικα. Επιπλέον, παρέχουμε ειδικά προγράμματα προετοιμασίας για φοιτητές και σπουδαστές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια της Ισπανίας μέσω του προγράμματος Erasmus, δίνοντας την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται.

03

Οι καθηγητές μας δίνουν στους σπουδαστές τις σωστές βάσεις, γνώσεις και καθοδήγηση που θα βοηθήσουν όσους ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν ανταγωνιστικά μία θέση σε ισπανικά αλλά και ελληνικά πανεπιστήμια και να ανταπεξέλθουν στα απαιτητικά προγράμματα προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών στην ισπανική γλώσσα.

Εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ

Η Διεύθυνσή μας

Τραυλαντώνη 18 (5η στάση Ζωγράφου),
Αθήνα, ΤΚ 157 71, ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο & E-mail

(+30) 210 7777619
info@mousouri.gr

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click