Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Πτυχία Ισπανικής Γλώσσας

Πτυχία Ισπανικής Γλώσσας

Πτυχία Ισπανικής Γλώσσας

Τα επίπεδα πιστοποίησης της ισπανικής γλώσσας είναι πολλά και βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι δεν αποτελεί κάποιο από αυτά προαπαιτούμενο για να προχωρήσει κανείς στο επόμενο δίπλωμα.

Η γνώση της ισπανικής γλώσσας πιστοποιείται με τα διπλώματα που παρέχει το Ινστιτούτο Cervantes, ύστερα από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις οι οποίες οργανώνονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ισπανίας. Τα διπλώματα διακρίνονται σε 6 επίπεδα δυσκολίας, χωρίς κάποιο να είναι προαπαιτούμενο προκειμένου ο σπουδαστής να προχωρήσει στο επόμενο δίπλωμα.

Στο «Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη» κύριο μέλημά μας είναι η επαφή και η κατανόηση της ξένης γλώσσας σε βάθος, καταλήγοντας στην απόκτηση πιστοποιήσεων γλωσσομάθειας σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό που πλέον μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους, είναι το γεγονός ότι οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας ξεκινούν από τα πολύ μικρά επίπεδα και καταλήγουν στα ανώτερα, πάντα σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


Diploma A1 και A1 Escolar
Πιστοποιεί την γλωσσική ικανότητα που αντιστοιχεί στο επίπεδο Στοιχειώδης γνώση (A1), το πρώτο από τα έξι, στην κλίμακα του το Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες.
Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί την ικανότητα του κατόχου του να ανταποκρίνεται και να επικοινωνεί σε απλές καταστάσεις σχετικές με θέματα καθημερινά που αποσκοπούν στην ικανοποίηση άμεσων αναγκών. 
Diploma A2
Diploma A2/B1 (Escolar)
Diploma B1
Diploma B2

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click