Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Τα Νέα Του Σχολείου

OPEN DAY ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΜΟΥΣΟΥΡΗ»

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου και την Τετάρτη 17 Μαΐου όλοι εμείς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Μουσούρη» σας προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις μας (Ευρυνόμης 73, Ζωγράφου) για να γνωριστούμε καλύτερα.

Θα γίνει ξενάγηση στους χώρους του σχολείου μας, ώστε να δείτε από κοντά το σχολικό περιβάλλον και να γνωρίσετε το χώρο στον οποίο μαθαίνουμε, δημιουργούμε, ζούμε μαζί με τους μαθητές μας.

Θα υπάρχει η δυνατότητα τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά να παρακολουθήσουν τα μαθήματά μας, ώστε να δουν τις μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται, όπως η χρήση διαδραστικού πίνακα με βοηθητικό υλικό τόσο για το μάθημα όσο και για τη δημιουργική απασχόληση των μαθητών μας με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Παρακολουθήστε από κοντά την πρωτοποριακή μας μελέτη και διαπιστώστε πώς οι μαθητές μας μαθαίνουν να μελετούν ώστε να κατακτήσουν πολύ ευκολότερα την ξένη γλώσσα.

Γιατί η ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι επένδυση!

 


 

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click