Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Τα Νέα Του Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των μαθητών μας από τα τμήματα Pre-Junior, A´Junior, B´Junior, A'Class, B´Class και του εντατικού τμήματος A'-B' Class

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των μαθητών μας από τα τμήματα Pre-Junior, A´Junior, B´Junior, A'Class, B´Class και του εντατικού τμήματος A'-B' Class για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2016-2017.


Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους μας τους μαθητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούμε καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι.

Συγχαρητήρια επίσης και στους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων (Pre-Junior, A' Junior: Κα Ευτυχία Βαιμάκη, B´Junior: Κα Έλενα Κοτρώτσου, A' Class, B' Class, A'-B' Class: Κος Χρήστος Κολοβός) που φρόντισαν να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάνοντας τα παιδιά να αγαπήσουν τα Αγγλικά μέσα από τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και δραστηριότητες.

Τα μαθήματα των εντατικών μας τμημάτων συνεχίζονται έως και τις 15 Ιουνίου.

  

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click