Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Όραμα - Στόχοι - Φιλοσοφία

Who We Are

Γιατί η Γνώση Δεν Έχει Όρια
Η Ταυτότητά Μας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη έχει την έδρα του στο Δήμο Ζωγράφου και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης επι σειρά ετών, μέχρι και σήμερα. Εκατοντάδες επιτυχόντες στις εξετάσεις TOEIC, IELTS, Lower, Advanced, Proficiency, GMAT GRE ESP, ONE2ONE επέλεξαν εμάς για την προετοιμασία τους. Το Κέντρο μας παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα τόσο στην Αγγλική, όσο και στη Γαλλική, Γερμανική και Ισπανική γλώσσα, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλάισιο Αναφοράς (CEF). Απευθυνόμαστε σε παιδιά - μαθητές - εφήβους - φοιτητές, αλλα και ενήλικες, που επιθυμούν να μάθουν άριστα την γλώσσα που επιθυμούν.

Απο την πρώτη στιγμή θελήσαμε να διαφοροποιηθούμε λόγω της ποιότητας διδασκαλίας μας και του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Για εμάς το καλό δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ αρκετό, αναζητούμε και εφαρμόζουμε πάντα τις βέλτιστες πρακτικές.

Βάζουμε Στόχους


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΟΥΣΟΥΡΗ απευθύνεται σε γονείς και μαθητές, οι οποίοι απαιτούν ποιότητα και συνέπεια από το σχολείο τους και δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικά υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, που αποσκοπούν: 
  • Στην ενθάρρυνση της συμμετοχής τους σε ομαδικές εργασίες και εκδηλώσεις, για την όσο το δυνατόν ολόπλευρη ανάπτυξή τους και κοινωνικοποίησή τους. 
  • Στην αναπόσπαστη σύνδεση διδασκαλίας και μάθησης. 
  • Στην εκπαίδευση των μαθητών σε στρατηγικές μάθησης, για να λειτουργούν αυτόνομα και να είναι ικανοί να αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση επικοινωνίας η οποία απαιτεί γλωσσική δεξιότητα, εντός του χώρου του σχολείου, αλλά κυρίως και πρωτίστως εκτός αυτού. 
  • Στην ενίσχυση των μαθητών του με γλωσσικές δεξιότητες, ώστε να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις γλωσσομάθειας αναγνωρισμένων από το Υπ. Παιδείας και έτσι να εξασφαλισθούν γι’ αυτούς προσόντα για την αγορά εργασίας και την προσωπική τους ανάπτυξη. 
image
image

Το Όραμά Μας
Quality in Education

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη πιστεύουμε στη δημιουργία ενός χώρου που θέτει ως στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρονται όχι μόνο στον τομέα της μάθησης αλλά και στο επίπεδο της δημιουργίας, της εκτόνωσης και της ψυχαγωγίας και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια,
  • Να εξασφαλίσουμε τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα διδασκαλίας της Ξένης Γλώσσας.
  • Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των εκπαιδευτικών και διοικητικών υπηρεσιών που παρέχουμε.
  • Να συμβάλουμε στην ευημερία των μαθητών μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
  • Να είμαστε ένας υγιής και ανταγωνιστικός εκπαιδευτικός φορέας, ώστε να μπορούμε να εκπληρώνουμε τους στόχους μας.

Ωράριο Μαθημάτων

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ

Η Διεύθυνσή μας

Τραυλαντώνη 18 (5η στάση Ζωγράφου),
Αθήνα, ΤΚ 157 71, ΕΛΛΑΔΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 π.μ. – 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο & E-mail

(+30) 210 7777619
info@mousouri.gr

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click