Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Σπουδές Σε Πανεπιστήμια Της Βουλγαρίας

Studies in Bulgaria

Σπουδές σε Πανεπιστήμια
Της Βουλγαρίας

Σήμερα τα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας παρέχουν πολλά αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών σε διάφορους τομείς και ειδικότητες. Το χαμηλό κόστος, αλλά και το γεγονός ότι τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι υψηλού επιπέδου, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στις ευρωπαικές λίστες αξιολόγησης, έχουν φέρει στα έδρανα πολλούς φοιτητές απο όλο τον κόσμο.
Το υψηλό επίπεδο σπουδών στη Βουλγαρία σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος διδάκτρων προσελκύουν τους Ελληνες και ξένους φοιτητές, που έχουν τριπλασιαστεί από το 2006, κάνοντας την Ελληνική ¨παροικία τη δεύτερη μεγαλύτερη φοιτητική κοινότητα  της χώρας. Σπουδάστε στη βουλγαρία στα επαγγέλματα με παρόν και μέλλον όπως, της Ιατρικής, φαρμακευτικής, οδοντιατρικής, Πολυτεχνείο, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και άλλων.

Αν η Εισαγωγή σε Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι η επιθυμία σας τότε επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε ΟΛΑ όσα θέλετε να μάθετε για τις διαδικασίες εισαγωγής σας . Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων  IELTS, iBT, SAT, GMAT, GRE , προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση στο πανεπιστήμιο της αρεσκείας σας,στην ειδικότητα που επιθυμείτε, στον χρόνο που επιθυμείτε!

Οι υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μουσούρη σ' αυτό τον τομέα
  • Αναζήτηση και επιλογή του κατάλληλου προγράμματος.
  • Συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων σε Πανεπιστήμια της επιλογής σας.
  • Μετάφραση και επικύρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
  • Βοήθεια και σύνταξη του PERSONAL STATEMENT.
  • Βοήθεια, καθοδήγηση και μετάφραση των συστατικών επιστολών.
  • Παρακολούθηση και ενημέρωση της προόδου της αίτησης.
  • Καθοδήγηση και δημιουργία ενός ανταγωνιστικού PORTFOLIO.
  • Εύρεση κατοικίας ή διαμονή σε φοιτητική εστία.
  • FOLLOW UP PROGRAMME.

 

Προγράμματα Διπλού Πτυχίου σε Συνεργασία με Cardiff Metropolitan University

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click