Σύνδεση  \/ 
x
Εγγραφή  \/ 
x

Σπουδές Σε Πανεπιστήμια Της Αγγλίας

image

Σπουδές σε Πανεπιστήμια
Της Μεγάλης Βρετανίας

Η Αγγλία είναι η κατ' εξοχήν Ευρωπαϊκή χώρα με παράδοση στις ανώτατες σπουδές. Ήδη από τον 13ο αιώνα λειτουργούν τα Πανεπιστήμια Oxford και Cambridge και με την ίδρυση των μετέπειτα πανεπιστημίων του 19ου αιώνα, η χώρα γίνεται εκπαιδευτικό κέντρο όλου του κόσμου. Το επίπεδο σπουδών είναι υψηλό λόγω ποιότητας στην έρευνα και διδασκαλία. Τα πτυχία των πανεπιστημίων είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.
Αν η Εισαγωγή σε Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας είναι η επιθυμία σας τότε επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε ΟΛΑ όσα θέλετε να μάθετε για τις διαδικασίες εισαγωγής σας . Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων  IELTS, iBT, SAT, GMAT, GRE , προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση στο πανεπιστήμιο της αρεσκείας σας,στην ειδικότητα που επιθυμείτε, στον χρόνο που επιθυμείτε!
Ταυτόχρονα και η ποιότητα των σπουδών αλλά και τα προσόντα που παρέχονται στην Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία, έχουν παγκόσμια αναγνώριση.
Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια ανήκουν στα πιο διάσημα, παγκόσμια, και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολύ μεγάλες εξελίξεις σε Επιστήμες που αφορούν την Τέχνη, τη Μηχανολογία και τις Επιχειρήσεις. Αναφορικά, τα Βρετανικά Πανεπιστήμια προσφέρουν εμπειρία, παράδοση, οργάνωση, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό προσωπικό, υποστήριξη στους φοιτητές και πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Οι πιο συνηθισμένοι τίτλοι σπουδών που προσφέρονται από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια είναι:

  •   BA (Πτυχίο Τεχνών)
  •   BSc (Πτυχίο Επιστημών)
  •   BArch (Πτυχίο Αρχιτεκτονικής)
  •   BEd ((Πτυχίο Εκπαίδευσης)
  •   BEng (Πτυχίο Μηχανολογίας)
  •   LLB (Πτυχίο Νομικής)
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΟΥΣΟΥΡΗ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους τομείς των ξένων γλωσσών και με θεμέλιο λίθο την υψηλή παροχή γνώσης στους μαθητές του όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Newsletter

Εάν θέλετε να λαμβάνετε τακτικά πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων του Σχολείου μας, εγγραφείτε στο newsletter μας

Search

X

Right Click

No right click